CURSURICurs: Resuscitarea cardio respiratorie

Data și locul organizării :

Sala de Şedinţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina ( Grup ţintă - Asistenţi medicali din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina)

 • 09.12.2021 orele 1000
 • 10.12.2021 orele 1000
 • 13.12.2021 orele 1000
 • 14.12.2021 orele 1000

 PROGRAMUL NAȚIONAL DE EDUCAȚIE MEDICALĂ CONTINUĂ
Platforma națională de cursuri online a OAMGMAMR

 

Creare cont        - Platforma națională de cursuri online

Acces               - Platforma națională de cursuri online

Suport tehnic   - Platforma națională de cursuri online

 


Anunț    Pentru probleme legate de ștergerea sau resetarea parolei contului sau alte probleme ,vă rugăm să trimiteți un email la suportemc@oamr.ro . Emailul trebuie să aibă următorul format:

Titlu: DESCRIEREA PROBLEMEI CONTULUI

Nume/ Prenume (complete):

Adresa de email:

Seria și numărul de pe certificatul de membru:


Anunț    Începând cu data de 20.05.2020 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România a lansat 20 de noi cursuri pe platforma națională de cursuri online. Acestea sunt disponibile gratuit pentru toți membrii organizației și întreg portofoliul de cursuri online poate fi accesat la adresa http://emc.oamr.ro.

               Prin Hotărârea nr. 30 din data de 21.11.2019, Consiliului Național reglementat modul de organizare și desfășurare a cursurilor de educație medicală continuă organizate de către Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, stabilind astfel principiile fundamentale ale acestora: gratuitatea, incluziunea, abordarea interactivă în ceea ce privește accesul și nivelul calității serviciilor educaționale oferite.

             Interfața facilă de acces și utilizare a platformei de cursuri de către utilizatori, asigurarea suportului tehnic permanent și diversitatea temelor cursurilor au fost în centrul preocupărilor organizației noastre și în conceptul de funcționare al platformei naționale de cursuri, OAMGMAMR respectându-și astfel angajamentul de a facilita și sprijini procesul de instruire și pregătire profesională a asistenților medicali și moașelor, punând la dispoziția acestora mijloace digitale moderne, gratuite și care respectă exigențele de instruire existente la nivelul Uniunii Europene cu privire la educația medicală continuă a corpului profesional al asistenților medicali și moașelor din România.

 


 • Suport Creare cont platformă E.M.C !

    Ajutor în crearea contului pe platforma națională de cursuri E.M.C cu explicații și un tutorial video . Pentru a urmării explicațiile apăsați pe butonul de Suport - Explicații !

  Suport - Explicații

 • Suport Creare cont email !


    Ajutor în crearea unei adrese de email cu explicații și un tutorial video . Pentru a urmării explicațiile apăsați pe butonul de Suport - Explicații !


  Suport - Explicații
 • Suport în parcurgerea unui curs pe platforma națională !


    Ajutor în parcurgerea unui curs pe platforma națională cu explicații și un tutorial video . Pentru a urmării explicațiile apăsați pe butonul de Suport - Explicații !

  Suport - Explicații • Suport în resetarea parolei pe platforma de cursuri !

    Suport în a reseta parola de pe platforma națională de cursuri E.M.C  Suport - Explicații

 • Suport în trimiterea cereii pentru suport tehnic !

    Suport în trimiterea cereii pentru suport tehnic , am greșit C.N.P , ștergere cont, altele ...


  Suport - Explicații

 • Suport în confirmarea contului pe adresa de email !

  După ce ați creat contul, urmează să primiți un mesaj pentru confirmarea contului ...

  Suport - Explicații